Reconstructie logo

Reconstructia unui logo deteriorat, presupune executarea unui logo, in format vectorial, folosind imaginea unuia existent, de pe o suprafata oarecare.

Acest lucru survine atunci cand formatul vectorial al identitatii coorporative a fost pierdut (atat de catre proprietar, cat si de persoana/firma responsabila cu executia lui). Cauzele pot fi multiple, tinand cont ca acesta se afla in format digital.

Durata procesului variaza in functie de complexitatea formelor, acelasi lucru fiind valabil si pentru costuri. Totodata costurile pentru reconstructia unui logo sunt mai mici decat in cazul design-ului sau redesign-ului, deoarece o serie de pasi cum ar fi procesul de brainstorming, realizarea unor machete multiple, sunt omisi, nefiind necesari in acest caz.

In cazul in care sunteti multumit de logo-ul actual, insa doriti sa il transpuneti intr-un format scalabil la orice dimensiune fara pierderi de calitate (format vectorial) sau in cazul in care ati pierdut si nu mai puteti recupera fisierele originale, va rugam sa ne contactati.