Promovare web

Orice site nou aparut este indexat de catre motoarele de cautare putin mai greu la inceput. Durata indexarii porneste de la cateva zile si se poate extinde pana la cateva luni. Pentru a va face cunoscut va stam la dipozitie cu promovarea web a site-ului.

Promovarea web este foarte similara cu optimizarea off-site si are drept scop atragerea de vizitatori noi pe site. Incepe prin inscrierea in directoarele web principale (Dmoz, Google), continua prin inscrierea in retele de socializare (Facebook, Twitter, etc.) si se finalizeaza prin postarea in forumuri, bloguri si asa mai departe. Promovarea web nu poate fi facuta, in decursul catorva zile ci se realizeaza in timp si prin perseverenta si rabdare. Rezultatul va fi un site bine cotat in motoarele de cautare, un flux de vizitatori mare si constant implicit potentiali clienti noi sau consolidarea relatiei cu clientii vechi.

Promovarea web are o importanta cruciala in ceea ce priveste prezenta dumneavoastra online, din pricina motivelor enuntate mai sus si mai mult, in timp, pentru construirea propriului brand.

Daca observati ca prezenta afacerii dumneavoastra online nu este suficient de mare, contactati-ne pentru un audit gratuit al site-ului si pentru stabilirea unor potentiali pasi de a va face mai cunoscut pe Internet.