Termeni si conditii de utilizare

Proprietarul site-ului web si a informatilor prezente pe acest suport electronic este S.C. Acid Art Studio S.R.L. fiind intitulat furnizor.

Prin accesarea site-ului web aflat la adresa va calificati in calitate de utilizator. Statutul de utilizator se pastreaza pe toata durata navigarii printre paginile site-ului mai sus mentionat. In acest sens va obligati sa respectati urmatoarele conditii de utilizare:

  1. Libera in scopul utilizarii personale, fara a fi prezente in publicatii de orice natura (web site-uri, ziare, reviste, carti, etc), tiparituri si fara drept de a fi retransmise prin metode de copiere pe suport magnetic, retea, prin intermediul http, ftp, etc.
  2. Conditionta de acordul in prealabil al S.C. Acid Art Studio S.R.L. daca informatile vor face obiectul unor publicatii, caz in care se va mentiona si numele www.acidartstudio.com, si un link direct catre site-ul nostru (ultimul caz referindu-se la publicatii online). In cazul imaginilor publicate, se va adauga, in interiorul pictogramei, sau langa, un text continand numele firmei sau un link de forma www.acidartstudio.com;
  3. Strict interzisa in scopul utilizarii comerciale (vanzarea imaginilor, a anumitor secvente de text copiate explicit din paginile site-ului nostru, elemente media sau alte fisiere), in denigrarea numelui S.C. Acid Art Studio S.R.L., a obiectului de activitate, a serviciilor prestate, a clientilor sai sau a altor forme de punere in lumina nefavorabila persoana juridica si/sau legaturile sale cu tertii;

S.C. Acid Art Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de modifica prezentele termeni si conditii de utilizare, in prealabil cu o notificare prezenta pe site.

Ultima modificare a avut loc in data de 20 Aprilie 2010