Despre noi

S.C. Acid Art Studio S.R.L. a luat fiinta la jumatatea anului 2006, in localitatea Alba Iulia, insa experienta echipei noastre dateaza din anul 2001. De atunci si pana in prezent, am incercat si am reusit sa oferim clientilor nostri, servicii profesionale si de calitate in domeniul publicitar.

O provocare noua nu a reprezentat niciodata un obstacol in atingerea obiectivului propus, motiv pentru care multumirea clientilor nostri a fost pe masura. Ne aflam intr-o piata ce din cauza situatiei financiare actuale, pierde valori importante din pricina faptului ca prezenta unor firme nu este suficient de cunoscuta, atat online cat si in spatiul in care traim.

Sub nici o forma nu vom face afirmatii de genul "suntem cei mai buni", "reprezentam alegerea ideala" deoarece atitudinea noastra ca si firma nu a fost construita pe denigrarea concurentei ci pe o atentie desavarsita acordata clientilor nostri. Insa putem afirma cu certitudine ca ne vom ocupa temeinic de nevoile dumneavoastra, vom analiza cu precizie modalitatea cea mai buna de a va face simtita prezenta dumneavoasta pe piata, pe baza unei colaborari stranse.